Cautare

1159 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu" (3.70 secunde)
ADRIAN de 42 de ani, din Bucuresti si A. IULIAN de 29 de ani, din Bucuresti. ... Adrian si G. ... Iulian. ... Viilor, unde au fost imobilizati si retinuti de catre lucratori de politie din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Sector 4.
Iulian de 23 de ani, din Bucuresti, care, prin fortarea sistemului de asigurare a portierelor stanga si dreapta fata a unui autoturism marca Dacia Logan, a incercat sa patrunda in interiorul acestuia pentru a sustrage o sacosa din plastic, ce se gasea pe bancheta din spate.
Iulian de 23 de ani, din judetul Giurgiu, care a condus un autoturism marca Renault avand o concentratie alcoolica de 0, 44 mg/l alcool in aerul expirat. ... Iulian a fost condus la I.N.M.L.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
MM a spus ca rezultatul este "o mare minciuna" si a abordat subiectul penalty-ului controversat dictat de Horatiu Fesnic dupa un contact intre Iulian Cristea si Andrei Ivan.
Dima Iulian (Bucuresti) / Asistenti: Dima Iulian (Bucuresti) si Urzica Vladimir (Piatra Neamt) Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / Arbitru AVAR:
Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a facut prima declaratie dupa ce procurorii DNA au facut mai multe perchezitii intr-un dosar in care acesta este suspect de luare de mita in forma continuata.
Principalul perdant al listei PNL, Daniel Daianu, a reiterat, ca ar fi preferat sa-si continue activitatea ca parlamentar european.
Reprezentantii PNL Adrian Ciocanea, Ioan Timis si Varujan Vosganian (foto) au fost exclusi de pe lista partidului pentru Parlamentul European, dupa ce primii doi au anuntat luni ca doresc sa se retraga, nemultumiti de locurile primite.
din Craiova si Pandurii Targu Jiu nu au reusit sa acceada la turneul final, care va avea loc luni, la Bucuresti.
Festivitatea de deschidere a FOTE - Ponta a dat oficial startul celei de a unsprezecea editii a Festivalului Olimpic al Tineretului European Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a inceput, duminica seara, cu intonarea imnului national si cu parada delegatiilor tarilor participante, la eveniment asistand fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.
Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
Orasele pot deveni atractive pentru cetateni, mediul de afaceri si turisti, daca se dezvolta prin oferirea de oportunitati (locuri si forta de munca, acces la educatie, sanatate etc), ofera infrastructura de baza si locuinte, conectivitate, administrare eficace si eficienta si ajuta la cresterea calitatii vietii.
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: ... Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. ... Dupa orele pranzului, primele estimari au inceput si ele sa circule printre politicieni si ziaristi. ... In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Dupa ce s-a declarat nemultumit de numirea democratului Silvian Ionescu in frunctea Prefecturii Capitalei - fapt care l-a determinat pe acesta din urma sa si demisioneze urgent din functie, Traian Basescu si-a completat el insusi staff-ul cu un personaj controversat:
Mai multi lideri ai PNL au exprimat ieri, intr-o dezbatere organizata de GDS, opinii diferite si chiar contradictorii pe tema fuziunii cu PD. ... va rata guvernarea, daca PNL si PD nu vor intelege necesitatea transformarii intr-un singur partid“.
google-analytics.com